Pentru Abonament

Înainte de plecare, sună la Serviciul Clienţi la numărul 777 sau formează *100# ok pentru activarea serviciului Roaming. Este necesar să ai în cont o sumă minimă pentru activarea serviciului Roaming: 500 lei (pentru abonaţii cu mai puţin de 6 luni de abonament) sau 300 lei (pentru abonaţii cu mai mult de 6 luni de abonament).

Pentru PrePay

Formează gratuit *100*9# ok sau apelează numarul 100 tastează 3, apoi 4 sau accesează "contul meu" pe my.orange.md şi activează serviciul PrePay Roaming. Urmează instrucţiunile din meniu. Vei fi înştiinţat despre activarea serviciului PrePay Roaming printr-un mesaj SMS. 

Poţi activa oricând serviciul, fiind in Moldova, cu doar 50 lei în cont.

Pentru  toţi la Orange

Ai acces la serviciul Roaming cu 293 de operatori din 145 de ţări şi regiuni ale lumii. Iar acum serviciile peste hotare sunt şi mai accesibile cu noua ofertă Orange Zone.

Orange Zone înseamnă operatori din 30 cele mai populare ţări, pe care îţi recomandăm să-i alegi pentru a suna, naviga şi expedia mesaje la cele mai bune tarife, fără a schimba numărul de telefon. Iar vestea bună e că pentru a beneficia de tarifele Orange Zone nu este nevoie să activezi nici o opţiune.