Pentru a porta numărul tău la Orange, vino într-un magazin Orange, având cu tine buletinul de identitate. După completarea cererii de portare la Orange îţi vom oferi o cartelă SIM Orange cu un alt număr de telefon provizoriu. Vei putea comunica de pe acest număr până când portarea va fi finalizată, astfel vei avea acces la toate serviciile Orange din prima zi. Vezi aici care este cea mai avantajoasă ofertă pe piaţă.

Procesul de portare durează maxim 5 zile lucrătoare. Până la finalizarea portării, îţi vom expedia un mesaj SMS pe cartela SIM de la fostul operator şi pe cea primită de la Orange, în care te vom informa despre data şi ora exactă a portării.

La depunerea cererii, poţi alege o altă zi de portare care să depăşească termenul de 5 zile indicat, dar nu mai mult de 30 zile din data depunerii cererii, cu condiţia ca aceasta să fie o zi lucrătoare.

Numărul va fi portat din reţeaua fostului operator pe cartela SIM Orange la data şi ora stabilită a portării. Pentru a evita intreruperea serviciilor, te rugăm să ai grijă ca la data şi ora portării, să ai plasată în telefon cartela SIM Orange.