Deblocare retea

Salut doresc sa plec peste hotare si doresc sa deblochez de la retea modemul Huawei E5220
o zi în urmă de Roman în categoria Dispozitive

Пин для активации европейской сим карты

Здравствуйте , помогите пожалуйста , приобрел телефон orange lumo 4g  в кредит все условия были соблюдены мой IMEI 356537050085027 
2 zile în urmă de member13192 în categoria SIM

Telefonul Sony xperia M4 aqua face fotografiile incolore?

Telefonul Sony xperia M4 aqua face fotografiile incolore? Ce setari sa fac ca sa-mi arate fotografiile colorate asa cum e in realitate? multumesc.
2 zile în urmă de Vasea în categoria Telefoane

Cum au dispărut banii ?

Recent am încărcat contul cu 60 lei, total aveam 62.39 lei. La reîncărcare am primit 60 min în rețea din bonosul de reîncărcare și 1 GB din Opțiunea Intenet NonStop. Asta a fost 3 zile în urmă de la reîncărcare,.
5 zile în urmă de member13181 în categoria Altceva

Orange Cloud

Salut! Voi mai incerca inca odata sa fac mesajul meu cit mai clar in legatura cu problema in aplicatia Orange Cloud. Folosesc Apple iPhone SE, iOS, 16GB, si conexiunea 4G, sunt la abonament Colibri 100, si desigur am 25GB in.
o săptămînă în urmă de Timirey în categoria Sugestii

Orange Cloud

Buna! Vreau inca odata sa raportez o problema in aplicatia Orange Cloud pe care o ignorati. Aplicatia Orange Cloud pentru iOS (Apple) are o problema cu functia de ascultare a muzicii direct de pe Cloud, folosind traficul mobil (3G/4G). Deci,.
o săptămînă în urmă de Timirey în categoria Abonament

Moldcell copie Orange

http://www.moldcell.md/rom/private/node/27814
o săptămînă în urmă de WinLin în categoria Carieră

Cum sa dezactivez 10 semnaturi mobile lunare?

Chestia e ca certificatul meu de semnatura mobila a expirat multi ani in urma, dar Orange mi-a permis sa procur 10 semnaturi mobile lunare. Niciundeva nu vad cum sa le dezactivez, traiesc in strainatate si nu pot sa reinnoiesc certificatul.
2 săptămîni în urmă de member3941 în categoria Servicii si optiuni

un nou spot milidge si doig.. Sugestie

salut va propun un nou spot pentru oferta de iarna prepay cu personajele amuzante miligde si doig https://www.youtube.com/watch?v=1O7gG2yfqZw  https://www.youtube.com/watch?v=D6mGiNFFLXw
2 săptămîni în urmă de member9104 în categoria Sugestii

Orange Cloud Music

Buna seara, am observat o chestie interesanta: pe site-ul orange scrie ca atit timp cit sunt la abonament – am acces la Orange Cloud, si chiar pot asculta muzica online de pe aceasta, gratis, insa, farsa e in aceea ca.
2 săptămîni în urmă de Timirey în categoria Abonament
Se proceseaza